top of page
1624774091.png

Naše usluge

Osvježite svoj osmijeh, povratite samopouzdanje 
i prepustite se kvalitetnoj skrbi koja ide iznad i dalje od vaših očekivanja.

Nazovite nas

​Tel. 051 703 000
​Mob.099 776 7972

Posjetite nas

Frlanska cesta 1,

51211, Matulji

Pišite nam

dental-kutlesa-usluge01.png

Restorativna dentalna medicina

Naša restorativna dentalna medicina usmjerena je na obnovu oštećenih zuba, pružajući pacijentima trajna i estetski ugodna rješenja. Koristimo najnovije materijale, uključujući visokokvalitetne ispune, ljuskice i krunice, kako bismo obnovili funkciju i izgled zuba. Individualni pristup svakom pacijentu ključan je za postizanje optimalnih rezultata, a naš tim stručnjaka posvećen je vašem osmijehu i oralnom zdravlju.

Endodoncija

U području endodoncije, pružamo vrhunske terapije korijenskih kanala koje su usmjerene na spašavanje prijetnjama zahvaćenih zuba. Koristeći najsuvremenije tehnike, naši endodonti brižno i precizno liječe zahvaćena područja, čime se osigurava očuvanje prirodne strukture zuba. Naš cilj je pružiti pacijentima udobnost i sigurnost tijekom liječenja endodontskih problema.

kutlesa-endodoncija.png
dental-kutlesa-usluge102.png

Protetika

Protetika je važan segment naše prakse koji omogućava zamjenu izgubljenih zuba i obnavljanje funkcije usta. Nudimo individualna rješenja poput mostova, proteza i implantata, prilagođena potrebama svakog pacijenta. Naš pristup protetici temelji se na dugogodišnjem iskustvu i suradnji s vrhunskim dentalnim tehničarima, kako bismo postigli vrhunsku estetiku i udobnost.

Implantologija

Implantati su revolucionarno rješenje za pacijente s nedostajućim zubima. Naša stručna ekipa vodi vas kroz sve faze implantološkog procesa, od postavljanja implantata do postizanja estetskih i funkcionalnih rezultata. Individualni plan liječenja osmišljen je kako bi se osiguralo dugoročno očuvanje oralnog zdravlja i samopouzdanja pacijenata.

dental-kutlesa-usluge027.png
dental-kutlesa-usluge028.png

Paradontologija

Briga o zdravlju desni ključna je za cjelokupno oralno zdravlje. Naša paradontološka usluga obuhvaća dijagnozu, liječenje i prevenciju bolesti desni. Posvećeni smo očuvanju potpornih struktura zuba i sprječavanju problema poput gingivitisa i parodontitisa. Redoviti pregledi i individualni pristup pomažu u održavanju zdravih desni tijekom cijelog života.

Estetska dentalna medicina

Estetska dentalna medicina usmjerena je na postizanje savršenog osmijeha i povećanje samopouzdanja pacijenata. Naš tim stručnjaka nudi širok spektar usluga, uključujući izbjeljivanje zuba, estetske restauracije, ortodonciju i druge estetske zahvate. Kroz individualni pristup, želimo postići prirodan i skladan izgled osmijeha, prilagođen svakom pacijentu.

dental-kutlesa-usluge029.png
bottom of page